>>> Čínština pre deti v Bratislave

Som šestnásťročné dievča. Ovládam slovenský aj čínsky jazyk ako svoje materské. V Číne mám rodinu, niekoľko semestrov som tam úspešne študovala.
Ponúkam pre deti od siedmych rokov so záujmom o čínštinu praktizovať rozprávanie. Mama je čínska učiteľka na Slovensku, môže sa zúčastňovať aj ona.
Môžem prísť k Vám, alebo Vy ku mne (Bratislava, Vajnory, 831 07).
Hodina iba 6 eur.

Hi, I am 16 years old girl and studying here at high school. my mother is a Chinese teacher and I excel in both Chinese and Slovak language. I have been to China and studied with the local Chinese students a few semesters, also I got pretty good scores at their exams. If your child is above 7 years old and learning Chinese, I can go to your place and help her practicing. I can read stories, talk in fully Chinese with her, or explain the words in Slovak as your request. The price is only 6 euro for one hour.

***

Čínština pre vaše deti. Zoznámte ich so svetovým jazykom u vás doma. Vhodné pre záujemcov školského aj predškolského veku.

Vyučovanie čínskeho jazyka rodenou Číňankou žijúcou v Bratislave. Skúsenosť s učením zábavnou formou detí predškolského aj školského veku.
0907/092543

ČÍNSKE PÍSMO – DOKÁŽEM TO
Tvorivá dielňa, v ktorej si deti vyskúšajú písanie čínskych znakov a vyzdobia si vejáre. (Pre deti od 7 rokov)
http://www.bibiana.sk/sk/podujatia/cinske-pismo-dokazem

Chinese lessons for children
with Chinese living in Bratislava. Teaching experience in a fun form of pre-school and school children.
00421/907/092543

***

Because of spam is the discussion closed. Your contributions send to tblazko@gmail.com.